Lue, mitä Sauli Niinistö teki Kiteellä! (…ja Pahvi!)

Tohmajärveltä Pahvi kiiruhti Kiteelle kauppakeskus Kupiaiseen, missä sillä riitti faneja ja jututtajia jonoksi asti. Kertoivatpa jopa, että Sauli Niinistö oli taannoisella Kiteen-turneellaan poikennut kanta-asiakkaiden hämmästykseksi oluselle paikalliseen. Tosijuttu!

Keijo Tuomennorolla oli jaloissaan Kanadasta ostetut superkengät, jollaiset Pahvikin haluaisi näillä pakkasilla omistaa. Niissä on sähköllä lämmitettävät ”patteripohjalliset”. Tuomennoron mielestä Sauli on ”rehti ja suora”. Hän toivoo, että presidentti vaatisi hallitukselta lisää rahaa Suomen puolustamiseen.

20120130-161446.jpg

Sehän on varapuhemies Pekka Ravi! Pahvi ilahtui jälleennäkemisestä. Kuvassa myös uskolliset kampanjasoturit Hanna Suhonen ja Tapani Lintinen. ”Lämpimät terveiset kylmästä Pohjois-Karjalasta”, toivottivat ja kehuivat, että Niinistö-kahvia uppoaa kansaan sunnuntaita ajetellen lupaavan hyvin.

20120130-161338.jpg

Arto Salminen oli varma ehdokkaastaan. ”Kuuden vuoden perästä jos pitää arvosana antaa, niin se on takuulla kiitettävä. Sauli on itsestäänselvä suosikki, muita ei ole tullut edes katottua.”

20120130-161304.jpg

Pertti Tiainen ja Heikki Sallinen näyttivät, miten pakkasilla tarkenee.

20120130-161218.jpg

Vielä junassa kotimatkalla Pahvi löysi kaverin. Anton Sutinen oli matkalla Joensuusta Helsinkiin myynnin SM-finaaleihin. Myyntimies lupasi kaupata ahkerasti tulevina päivinä myös Sauli Niinistöä.

20120130-161516.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s