Tohmajärvellä -28 astetta ja taistelumieltä!

Kilpakumppani Pekka harmitteli MTV3:n vaalitentissä, että hän ei millään ehdi kiertueensa aikana Tohmajärvelle. Pahvi ajatteli, että ei se mitään, sillä hänpä ehtii!

Kello yhdeksän aamukahvit juotiin tänään hyvässä seurassa Tohmajärven Nesteellä. Siinä vierähtikin rupatellessa iloisesti melkein kolme tuntia. Maailma parani oikein huomattavasti.

Eino, Antero, Vilja ja Marja toivottivat Saulille taistelumieltä ja voimia loppuun saakka. Poliittiset terveiset kuuluivat seuraavasti: ”Kontiorannan varuskuntaa ei saa missään tapauksessa lakkauttaa, maanpuolustushenki täällä rajan läheisyydessä on säilytettävä! Meillä on vuosisataiset kokemukset idän uhkasta. Kylällä 530 sankarivainajaa.”

20120130-134943.jpg

Pahvi-Sauli sai myös kuulla, että Tohmajärvellä on väkilukuun suhteutettuna eniten monikulttuurisia avioliittoja koko maassa.

Viereisessä pöydässä Ritva, Erkki, Kaija ja toinen Ritva pitivät molempia peukkuja pystyssä Saulin puolesta. ”Presidentin tehtävään pitää valita pätevin ja paras – ja se on Sauli!”. Erkki kommentoi vielä loppuun, että ”oikeassa oleminen ei ole vaikeaa, mutta sen osoittaminen toisin luuleville on.”

20120130-135008.jpg

Pakkasta oli muuten aamulla -28 astetta, yöllä yli kolmenkymmenen. Hrr…

20120130-135109.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s