Tätä on odotettu! Pahvi tapasi Sauli Niinistön!

Samaan aikaan kun Kahvi-Sauli hurvitteli Alpeilla, Pahvi-Sauli parkkeerasi Suomen todennäköisesti suurimman (todistakaa vääräksi!) Café Niinistön eteen ja jäi odottamaan.

Kohta se stara saapuisi.

Pahvi-Saulin oli aika kohdata Live-Sauli. Jättimäinen kulmahuoneisto aivan Vorssan ytimessä oli tupaten täynnä porukkaa presidenttiehdokasta odottamassa. ”Kuin Joulupukkia odottaisi”, joku kuvaili. Yleisöä viihdyttivät Vorssan tunnetuimmat julkkikset Liikasen Eki ja Malin Turkka sekä ihanaääninen Elli Lukander, 14v, säestäjänään Kaisa Ojansuu.

Ja sieltä hän jo saapuikin!

20120109-183432.jpg

Live-Sauli naureskeli Pahville hyväntuulisen jälleennäkemisen merkiksi ja kertoi kansalle tulleensa Forssaan mielellään, koska kaupungin asiat eivät ole rempallaan siitäkään huolimatta, että hän toimi takavuosina siellä kesävallesmannina. Väitti vielä voittaneensa salolaisena vorssalaisten joukkueen urheilussa, mitä yleisö kyllä suuresti epäili.

Uskomaton tunnelma, ei voinut Pahvikaan muuta virkkoa. Sitä ei haitannut jäädä tällä kertaa huomiolla mitattuna kakkoseksi.

”Kerrankin tulossa presidentti, joka ymmärtää talouselämästä”, Marjaleena Örn Jokioisilta iloitsi. Mauri Jokinen pääsi vaihtamaan Niinistön kanssa mielipiteitä Suomen turvallisuuspolitiikasta. ”Viisain vaihtoehto. Minä tiedän, koska puhuin hänen kanssaan”, hän ilmoitti.

20120109-183614.jpg

Pyry 10kk tarvitsi tankkausta tulevan presidentin tapaamisen jälkeen. Hän oli pistänyt liituraitaa päälle, kuten Saulikin. Mummi Marja-Leena Korpela kehui kahvilan fiilistä loistavaksi.

20120109-183524.jpg

Entinen kansanedustaja, lääkintöneuvos Ritva Vastamäki oli yhtä suurta hymyä saatuaan omistuskirjoituksen Hiljaisten historia -kirjaan: ”Rakkaalle Ritvalle”, siinä luki. Voi kateellisten määrää!

20120109-184205.jpg

Nimmari seinään! Tästä julisteesta tullaan käymään vaalien jälkeen kova kisa.

20120109-184110.jpg

Kun härdelli oli ohi, Pahvi tutkiskeli tapahtunutta mielessään. Kyllä, hän oli bongannut joukosta paikkakunnan tunnetuimman demarin. Ei se mikään ihme ole, Sauli Niinistö kelpaa kansalle yli kaikkien rajojen.

20120109-183915.jpg

1 thoughts on “Tätä on odotettu! Pahvi tapasi Sauli Niinistön!

Jätä kommentti